БГ EN |   Вход 

Фитнес

Екстри

Кардио зона
Силова Зона
Стречинг зона
Протеин Бар
Персонален треньор
Акватоничен басейн
Външен басейн
Джакузи
Шоково ведро
Арома парна баня
Панорамна парна баня
Солна сауна
Инфрачервена сауна
Хималайска сауна
Лакониум
Релакс зона
Жив огън

В Grand Hotel Bansko e ситуиран клуб от най-добрата верига фитнеси в България - Pulse Fitness&Spa. В него ще намерите всичко необходимо за вашата  активна почивка и пълноценна тренировка.

На ваше разположение са най-модерните уреди със свободни или магазинни тежести, дъмбели, лежанки, пейки и др. Всички те са от последните професионални серии Techno Gym и предоставят множество възможности за вашата динамична и ефективна силова тренировка.

 

 

В силовата зона на ваше разположение са последно поколение уреди Techo Gym от най-луксозната им серия Element+. Елегантният и функционален дизан и удобните ергономични био седалки, допринасят за по-добър ефект от тренировките, както и намаляват риска от контузии.

Кардио зоната предлага уреди от професионалните серия Techno Gym,– крос тренажори, степери, гребни тренажори, велоергометри и други. Уредите са изработени специално за Pulse, без аналог в Европа.

Стречинг зоната предлага чудесна възможност и най-добрия начин за подобряване на еластичността и възстановяването на скелетните мускули. Стречинг упражненията имат множество положителни ефекти за тялото, като помагат за баланса на мускулите, релаксацията, възстановяването, растежа.

Протеиновият бар в Pulse Bansko е повече от отлично зареден. Тук може да се подсилите с протеинов шейк след изтощителната тренировка. Отслабване, мускулна маса, сила или издръжливост - тук ще намерите точните за вас хранителни добавки и суплементи, разбира се на най-известните и световно утвърдени производители.