Васил Найденов сътвори невероятно шоу в Гранд Хотел Банско

Вечерта на 28-ми декември, ивент залата на Гранд Хотел Банско беше домакин на един зашеметяващ спектакъл, който ще се помни дълго от всички присъстващи.

Васил Найденов изпълни пред препълнената зала всички златни хитове на българската мизука, като повече от 2 часа публиката бе в еуфория.

Хора от всички възрасти пяха заедно песни като: „Телефоннна любов“, „Адаптация“, „А дали е така“, “Огън от любов“, „Синева“ и много други, оставили своя вечен отпечатък в златната история на българската музика.

„Всички тези златни български хитове отключват индивидуални лични спомени в съзнанието на всеки сънародник. Именно това поражда и Коледата като празник. Точно затова планувахме организацията на този концерт между Коледа и Нова година, когато всеки се връща назад в годините и с усмивка си спомня за доброто старо време“, коментираха от управата на Гранд Хотел Банско.

А ето и какво сподели звездата на вечерта, живата музикална легенда на българската естрадна музика – Васил Найденов:

„През Коледните празници се събира цялото семейство. Това са най-светлите дни в годината. Животът е такъв, че масово хората отиват да работят в по-голям областен град или зад граница. Семействата се разделят. На Коледа обаче се събираме и празнуваме заедно. Днес видях в очите на всички присъстващи много доброта, много коледен дух и най-вече много родно самосъзнание. Може би това беше и причината, поради която се получи такъв изключителен и емоционален спектакъл. Благодаря на всички, които уважиха концерта ми, благодаря и на Гранд Хотел Банско за поканата и възможността да пея пред такава публика. Пожелавам още много подобни празненства и приятни емоции през новата 2019 година“, завърши коментара си Васил Найденов.

Медиите за концерта:

www.Blitz.Bg

www.Kanal3.Bg

www.Struma.com

www.Viaranews.com

www.Kafene.bg

www.e-Burgas.com

Телефон за резервации:
0700 12 120