Великден в Гранд Хотел Банско

Великден е най-големият и най-светлият празник през годината за всички православните християни. Смята се, че Възкресението на Исус Христос е най-великото събитие в историята на човешкия род.

Някои от традициите и обичаите на Великден датират още от древността, а днес сме ги приели като част от сакралността на този ден.

Великденските празници карат много хора да предприемат пътуване и да намерят кътче, където да имат собствено, уникално усещане за празника.

Планирали ли сте вече 3-4 дневна почивка по това време?

Една идея от нас, ако организирате всичко правилно, може да удължите почивката си включително до 1 май.

Със сигурност, Банско е чудесна дестинация за тази цел.

През пролетта курортът привлича не толкова със ски пистите си, а  преди всичко с чудесните си хотели, красиви гледки, чист въздух, СПА процедури, обилна кухня и пивки вина.

Пролетта превръща Гранд Хотел Банско в райско кътче.

Великденската почивка в хотела е чудесна идея за хората, които обичат лукса и СПА процедурите.

Великден, Банско и СПА хотел – усетете тази неповторима комбинация.

LAST MINUTE офертата на Гранд Хотел Банско е с цели 25 % до 25.04.2019 година. Тя е направо изкушаваща с цените на база All inclusive и предложените СПА процедури.

Какво е Великден в Гранд Хотел Банско?

Традиция, съчетана в модерна комбинация с прекрасна природа, стилни помещения за спане, хранене и релакс.

Така по време на Великденските празници тук човек може да усети магията на празника със специален великденски обяд, домашни козунаци и червени яйца. Както и да посети някоя от църквите в близост до хотела.

Великден според религиозната традиция е християнски празник, свързан с възкресението на Исус Христос. Неделята е символична, защото това е денят, в който Исус възкръсва от мъртвите.

Днес смисълът на Великден за милиони християни е в контекстна на пречистването и вярата в сбъдването на мечтите. Това е денят, в който всеки може да се пречисти от греховете си и да си даде равносметка за добрите и лоши дела. Хората по време на Великден трябва да се вгледат в душата си и да се замислят за промяна към по-добро.

Прекрасната природа на Банско, пролетното време и усещането за желана промяна са чудесен избор за един незабравим Великден за цялото семейство!

Телефон за резервации:
0700 12 120