За ценителите на вкусната храна

Ресторанта в Гранд Хотел Банско е правилното място за качествена, автентична и разнообразна кухня. Там гостите се чувствам като истински царе.

Основният ресторант се вписва идеално в цялостния стил и интериор на хотела, и е привлекателен магнит за гостите. Там те могат да се насладят на разнообразни храни и напитки, които са приготвени от висококачествени продукти. В ресторанта има по нещо за всеки, дори и за най-взискателния вкус. Посетителите могат да се насладят както на традиционна и интернационална кухня, така и на селекция от български и чуждестранни вина. Всичко, което се предлага в ресторанта е вкусно и много апетитно. Дори и най – взискателните гости не могат да устоят на изключително вкусната храна, перфектното обслужване и приятната обстановка. Ресторанта е голям, просторен и уютен, и  разполага с над 300 места.

Голям интерес за гостите на хотела предизвикват тематичните вечери, които се организират – включващи специалитети от българската, сръбската, гръцката, мексиканската, тайландската, японската и други интернационални кухни.

Разбира се, че Гранд Хотел Банско винаги е готов да изненада с нещо ново.

От началото на Април гостите могат да се възползват и от обслужване на база All inclusive.То включва три хранения на ден на шведска маса и безплатен, неограничен достъп до всички алкохолни и безалкохолни напитки.

Този тип хранене е много предпочитан вариант от туристите, които ценят свободния избор от храни и напитки, многообразието и качествените продукти.

Олл инклузивът в ресторанта на Гранд Хотел Банско предлага изключително вкусна храна, съобразена със световните изисквания за здравословно хранене. Ползват се винаги  пресни сезонни плодове и зеленчуци.

Сутрин закуската е подходяща както за фитнес ангажирани хора, така и за хора, които обичат домашно приготвените храни. Кафето ухае толкова ароматно, че те кара да посегнеш още веднъж към пухкавите кифлички.

Посетителите оценяват високо безплатните алкохолни и безалкохолни напитки от местни и чуждестранни производители.

Всъщност Олл инклузивът в Гранд Хотел Банско е синоним на качествена почивка. Освен луксозната стая в хотела, туристите са спокойно при престоя си тук и могат да се доверят на 100 процента на предлаганите храни и напитки.

В изискания ресторант на Гранд Хотел Банско гостите  попадат в свят, изпълнен с много романтика и може да се насладят и на разнообразна средиземноморската кухня. За миг човек може да си представи, че вече е в Италия.

Предлагат се изтънчено приготвени храни по оригинални италиански рецепти – паста, класически пици, риба и морски дарове, специалитети от пресни меса и стекове. Прясно приготвените десерти са удоволствие за всички сетива, а  безспорно едно от най – големите изкушения за малки и голеими  е шоколадовия фонтан. Шоколадът се излива от най-горното ниво на фонтана и преминава през следващите „етажи“, точно като каскаден водопад, а ефектът, който създава е неповторим.

Една от най-забележителните екстри на интернационалния ресторант е show cook-ът, където храната на закуска, обяд или вечеря се приготвя от майстор готвачите пред очите Ви.

А виното…виното е наистина уникално, амброзията на боговете тук наистина има богат избор, а ценителите могат да избират вина от целия свят.

Храната в ресторанта на Гранд Хотел Банско е изтънчено удоволствие за сетивата, истински кулинарен пир, който кара гостите месеци след това с носталгия да си припомнят прекрасните храни и напитки, които са опитали.

Телефон за резервации:
0700 12 120