Зони за релакс

spa-aside
Подарете си несравнимо усещане за спокойствие и релакс в спа центъра на Grand Hotel Bansko.

На ваше разположение са над 2000 кв.м, изпълнени с божествени процедури и места за качествено отпускане. Нежна релаксираща музика ви пренася далече от ежедневните звуци и грижи. Приглушени светлинки от ароматни свещи магически ви водят от едно място на друго за поредното отпускащо преживяване. Тук се променя разбирането на всеки за пълноценна почивка.

Почувствайте се истински отпочинали и свежи в Grand Hotel Bansko.

Алпийски релакс

Оставете мечтите ви да потанцуват с романтичния огън.

Насладете се на кратка почивка между отделните спа процедури в нашата зона – Алпийски релакс.Този кът е идеалното място, за да се отдадете на време за мечти с любимия човек. Уютът се е сгушил около красивия огън и настанява всеки гост в прегръдките си. Добавете чаша ароматно вино и идилията ще бъде още по-запомняща се.

Лакониум

Тиха екзотична музика, приглушена светлина и релаксиращ чай. Открийте удоволствието от простите неща, като се насладите на успокояващата атмосфера в нашия Лакониум.

Масажни студиа

Ако искате да се отпуснете, да премахнете стреса и напрежението и да се погрижите за своето тяло и дух, подарете си разкошно преживяване с екипа на Виктория спа.

Те ще ви пренесат в екзотичния свят на Далечния изток и ще ви накарат поне за малко да забравите проблемите на забързаното ежедневие с помощта на специални масажни техники и спа процедури.

Галерия