Мероприятия и събития

За най-вълнуващите дни
Изберете Grand Hotel Bansko за прием на вашето събитие. Ние ще се погрижим за организацията и ще ви помогнем за перфектното изпълнението на корпоративното мероприятие, сватба, концерт, модно ревю, пресконференция, семинар, презентация, гала вечер или друго.

Превърнете всеки повод в незабравим спомен

Зала Grand Hotel Bansko предлага отлични условия за организация на корпоративно събитие с капацитет от 50 до 350 души. Интересното архитектурно разпределение на залата прави пространството изключително „гъвкаво“.

Видове събития

Сватба

В сценария на всеки живот, прожекторите светят най-силно в сватбения ден, защото той е отражението на най-съкровените мечти! Детайлите за една сватба са хиляди – оставете ги на нас! Ние ще бъдем безкрайно щастливи да режисираме за Вас този толкова специален ден, да бъдем част от филма, в който Вие ще блестите гордо в главните роли.

Корпоративни събития

Зала Grand Hotel Bansko предлага отлични условия за организация на корпоративно събитие с капацитет от 50 до 600 души. Интересното архитектурно разпределение на залата прави пространството изключително „гъвкаво“.

Спортни събития

Многофункционалната ивент зала на Grand Hotel Bansko предоставя перфектни условия за организиране на различни спортни събития. Нашият професионален екип ще ви окаже съдействие в ораганизирането на всякакъв тип спортни събития и мероприятия за широка публика.

Тематични събития

Луксозната ивент зала на Grand Hotel Bansko предлага отлични условия за организация на всякакъв вид събития. Практичното архитектурно разпределение на залата позволява използване на пространството по многобройни начини и предоставя възможност за всякакъв вид разстановки.

Вечерни събития

Залата на Grand Hotel Bansko е правилният избор за частна вечеря за Вас и Вашите бизнес партньори, приятели или семейство. Залата има възможност да се превърне в класически ресторант, да бъде лек и елегантен bar&dinner, с кухня по Ваш избор и спокойствие, което не бихте могли да откриете другаде.

Абитуриентски балове

Имате повод за гордост! Имате и много гости? Оставете тази грижа на нас! Ние от ГРАНД ХОТЕЛ БАНСКО ще приготвим цялото събитие, за да може Вие да преживеете пълноценно този миг с най-близките си хора!

Тийм билдинг

Ако сте решили да сплотите екипа си или просто да се забавлявате заедно, оставете всичко на нас. ГРАНД ХОТЕЛ БАНСКО разполага с цялата необходима база, пресечна точка на бизнес и удоволствия, за да реализирате Вашата програма за изграждане и заздравяване на работния Ви екип.

Галерия

Независимо от това дали искате да отпразнувате скъп за Вас момент или да  организирате страхотно парти, Grand Hotel Bansko е перфектното място за всяко събитие.

Свържете се с нашия екип, който с удоволствие ще ви помогне с вашето запитване.

    active weekend2
    active weekend2