Поредно признание за Гранд Хотел Банско

Само няколко месеца след като получи приз за „Най-добър планински СПА хотел на 2018г.“, според БХРА, през изминалия уикенд на тържествена церемония в София Тех Парк, Гранд Хотел Банско получи поредното си високо признание.

Този път Travel awards ’19 връчиха на Гранд Хотел Банско статуетката за „СПА хотел на годината„.

За да спечели окончателно наградата, Гранд Хотел Банско получи най-висока комплексна оценка от над 200 конкурентни хотела, номинирани в категорията „СПА хотел на годината“.

Както споделиха организатори от Travel awards ’19 на тържествената галавечер, организацията има претенциите да бъде една от най-обективните церемонии, която награждава туристическия бранш в страната, именно поради ясната си методология, както и всеобхватния и многоброен състав на журито.

Ето и как описват те своята „Мисия“:

„Мисията на настоящите награди е насърчаването на качеството в предлаганите туристически услуги и продукти в България. За нас провеждането на награди с ясни правила и методология би създало допълнителни ориентири на участниците в туристическия бранш. От друга страна бихме се радвали да отличим като успешни конкретни организации, които да служат за пример пред бранша. И всичко това на база смислени, прозрачни и известни на всички правила, описани в настоящата методология.“

Методология на оценката:

30 % – експертно жури от над 20 членове

30 % – платформи с ревюта и оценки

40 % –  гласове на публиката за всяка номинация

Именно поради всичко това, за нас е изключителна чест, че бяхме удостоени с тази престижна награда.

Благодарим за доверието, както на организаторите, така и на всички наши клиенти, благодарение на които ние продължаваме да се развиваме и да предоставяме висококачествени услуги и обслужване.

Телефон за резервации:
0700 12 120