Термална зона

spa-aside
Опитайте от божествената наслада на различните видове сауни и парни съоръжения в Grand Hotel Bansko.

Тук всеки може да открие идеалната за него релакс стая с подходяща температура и влажност на въздуха. Почувствайте хармонията в елегантната атмосфера и се заредете с енергия и нови мечти.

ФИНЛАНДСКИ ПАНОРАМНИ САУНИ

Аромат на евкалипт, дърво от бук и вулканични камъни – това е част от магията на Финландската сауна. Страхотен избор за детоксикация на организма, в който да загреете цялото тяло и да изхвърлите вредните токсини.

ХИМАЛАЙСКА СОЛНА САУНА

Отпуснете се в топлата прегръдка на една от най-здравословните сауни – Хималайска солна сауна.

Настанете се удобно и дишайте дълбоко от горещия въздух изпълнен с полезни отрицателни йони, които балансират естествените биоенергии в организма и ви зареждат с положителна енергия и тонус. Терапията в солна сауна помага за добрата циркулация на кръвта и за изхвърлянето на токсините от тялото.

Арома Сауна

Оставете ароматите да освободят красивите ви емоции и топли спомени. В Арома сауната се използват различни етерични масла, които след постепенно загряване освобождават полезните вещества в себе си.

Билкова Сауна

Почувствайте лечебните свойства на природата в билковата стая на Grand Hotel Bansko. Затворете очи и се отпуснете в обятията на ароматни и изключително полезни растения.

ПАРНА И АРОМА БАНЯ

Отделете време и посетете Парната баня в Grand hotel Bansko. Изключително полезна е за кожата, снабдява тъканите с кислород и подобрява нейната еластичност.

ХАМАМ

Освободете напрежението и се потопете в нашия Хамам – парната баня, която може да бъде определена и като сауна, но с доста по-голяма влажност на въздуха – между 70% и 100%. Просторно място, където всяка стъпка е топла и приятна, а приглушената светлина придава и мъничко мистериозност. Температурата от около 50 °C е изключително приятна.

Галерия

active weekend2
active weekend2