adwise

Ако искате да се отпуснете, да премахнете стреса и напрежението и да се погрижите за своето тяло и дух, подарете си разкошно преживяване с екипа на Виктория спа.
Виктория спа, част от единствената азиатска спа верига в България, се състои от екип опитни интернационални терапевти от о.Бали, Филипините и Тайланд. Те ще ви пренесат в екзотичния свят на Далечния изток и ще ви накарат поне за малко да забравите проблемите на забързаното ежедневие с помощта на специални масажни техники и спа процедури.
 
Направете своята спа почивка ползотворна и незабравима с изобилие от спа процедури, терапии и масажи от всички кътчета на света. Незаивсимо дали предпочитате лек или силов масаж, дали имате проблемна схваната зона или просто искате да се отпуснете, терапевтите на Виктория Спа ще направят чудеса за вас!
Традиционни масажи, Лечебни масажи, Екзотични пилинги, Рефлексология, Процедури в турска баня, Спортни масажи, Специални масажи за след ски, Антицелулитни процедури, Отслабващи моделиращи терапии, Масажни ритуали за двама, Процедури/маски за лице, Епилация.

Безопасност Безопасност