В неподражаемия спа център на Grand Hotel Bansko, разположен на площ над 2000кв.м. ще откриете най-голямото разнообразие от спа съоръжения и услуги - 6 масажни кабинета, Скандинавска, Каменна и Арома зали за релакс, закрит плувен басейн, 2 броя Джакузи, контрастен душ, парна баня, хамам за процедури, 3 сауни - инфрачервена, арома сауна и финландска сауна и био камина с жив огън.

Насладете се на усещането за неповторим релакс, което ще ви донесе тихата екзотична музика и приглушената светлина на свещите в спа центъра на хотела. Отпуснете сетивата си и им позволете да усетят блаженството на заслужената почивка.
6 масажни кабинета, Скандинавска зала за релакс, Каменна зала за релакс, Арома зала за релакс, Закрит акватоничен  басейн, 2 броя Джакузи, Контрастен душ, Панорамна парна баня, Арома парна баня, Хамам за процедури, Инфрачервена сауна, Арома сауна, Финландска сауна, Био камина с жив огън

Алпийски релакс


Лакониум

Насладете се на усещането за неповторим релакс, което ще ви донесе тихата екзотична музика и приглушената светлина на свещите в спа центъра на хотела. Отпуснете сетивата си и им позволете да усетят блаженството на заслужената почивка.


Масажни студиа

Ако искате да се отпуснете, да премахнете стреса и напрежението и да се погрижите за своето тяло и дух, подарете си разкошно преживяване с екипа на Виктория спа.
Виктория спа, част от единствената азиатска спа верига в България, се състои от екип опитни интернационални терапевти от о.Бали, Филипините и Тайланд. Те ще ви пренесат в екзотичния свят на Далечния изток и ще ви накарат поне за малко да забравите проблемите на забързаното ежедневие с помощта на специални масажни техники и спа процедури.
 
Направете своята спа почивка ползотворна и незабравима с изобилие от спа процедури, терапии и масажи от всички кътчета на света. Незаивсимо дали предпочитате лек или силов масаж, дали имате проблемна схваната зона или просто искате да се отпуснете, терапевтите на Виктория Спа ще направят чудеса за вас!
Традиционни масажи, Лечебни масажи, Екзотични пилинги, Рефлексология, Процедури в турска баня, Спортни масажи, Специални масажи за след ски, Антицелулитни процедури, Отслабващи моделиращи терапии, Масажни ритуали за двама, Процедури/маски за лице, Епилация.