Зала за събития

events-hall-aside

Зала ГРАНД

Луксозната ивент зала е ситуирана във вътрешната част на Grand Hotel Bansko и е отличният избор за вас и вашето събитие! Освен, че е най-модерната, тя е и най-голямата зала в Югозападна България – с площ от 600 кв.м. И капацитет до 800 души.

Подходяща е за провеждане на всякакъв тип корпоративни мероприятия, спортни събития, сватби, концерти, коктейли, модни ревюта, пресконференции, семинари, презентации, гала вечери, тематични партита и много други.

Залата разполага с разнообразни декори и професионално техническо оборудване, които в комбинация с опитния обслужващ персонал са предпоставка за провеждането на безупречно събитие.

Можете да се посъветвате с нашите консултанти, които ще ви помогнат за всеки детайл, свързан с организацията и реализацията на вашата презентация, пресконференция, спортно събитие, семинар или обучение, сватба или гала вечеря.

При запитване ще ви бъдат изпратени индивидуални оферти за наем, оборудване и кетъринг, изготвени специално за Вашето събитие. Не се колебайте да се обърнете към нас за допълнителни предложения. Нашият млад и енергичен екип подготвя всяко събитие специално за нуждите и бюджета на клиента, с внимание към всеки детайл. Ние създаваме съвършената организация, за да направим вашето събитие незабравимо.

events-hall-aside-right

Подредба на зала

Сватба

В ивент зала Гранд Хотел Банско може да поканите над 400 гости, за да станат част от този незабравим ден.

Ние изцяло ще поемем грижата за тяхно разпределение, посрещане и настаняване. Вашата роля ще бъде само да ги приветствате с усмивка.

Семинар / Обучение / Пресконференция

Зала Grand Hotel Bansko предлага отлични условия за организация на корпоративно събитие с капацитет от 50 до 600 души. Интересното архитектурно разпределение на залата прави пространството изключително „гъвкаво“.

Можете да се посъветвате с нашите консултанти, които ще ви помогнат за всеки детайл, свързан с организацията и реализацията на вашата презентация, пресконференция, семинар или обучение.

Спортни събития

Многофункционалната ивент зала на Grand Hotel Bansko предоставя перфектни условия за организиране на различни спортни събития. Нашият професионален екип ще ви окаже съдействие в ораганизирането на всякакъв тип спортни събития и мероприятия за широка публика.

Модно ревю / Концерт / Конкурс / Изложба

Луксозната ивент зала на Grand Hotel Bansko предлага отлични условия за организация на всякакъв вид събития. Практичното архитектурно разпределение на залата позволява използване на пространството по многобройни начини и предоставя възможност за всякакъв вид разстановки.

Гала вечеря / Коктейл

Залата на Grand Hotel Bansko е правилният избор за частна вечеря за Вас и Вашите бизнес партньори, приятели или семейство. Залата има възможност да се превърне в класически ресторант, да бъде лек и елегантен bar&dinner, с кухня по Ваш избор и спокойствие, което не бихте могли да откриете другаде.

Свържете се с нас

Запазете дата за събитие

Имате въпрос относно стая или събитие? Нуждаете се от резервация в Гранд хотел Банско? Искате ли да знаете повече за нашите събития? Искате ли да пишете на нашия готвач? Свържете се с нашия екип, който с удоволствие ще ви помогне с вашето запитване.

Банско, ул. Глазне 5, хотел Grand Hotel Bansko

T.: 0700 12 120

Моб.: 0879 999 942 ; 0878 533 662

E.: events@grandhotelbansko.bg

    Зала Grand – отличният избор за всяко едно събитие!

    Към уебсайта