Pulse Camp

A-group-of-people-do-yoga-in-the-Park-at-sunset-Healthy-lifestyle-meditation-and-Wellness
Pulse Camp са единствените в България спортни лагери, които се провеждат в рамките на 3 или 5 дни в Grand Hotel Bansko няколко пъти през годината.
Te съчетават активни тренировки с различна интензивност, разнообразни високо и нискоинтензивни групови занимания, преходи в планината, релакс в огромния спа център на хотела, както и СПА процедури и време за подобаваща почивка.
Храненнето по време на кампа е по специално изготвено фитнес меню, съобразено с тренировъчната програма. проба промяна дължин ана текста
Pulse Camp е най-добрата форма на активна почивка, за хората, които са осъзнали нуждата от грижа за себе си във всяко отношение – физическа, психическа и духовна.
Програмата на Pulse Camp се изготвя от професионалните фитнес инструктори на Pulse Fitness& Spa , в комбинация с майстор готвачите на Grand Hotel Bansko.
group of happy friends exercising outdoors

Свържете се с нас

Имате въпрос относно стая или събитие? Нуждаете се от резервация в Гранд хотел Банско? Искате ли да знаете повече за нашите събития? Искате ли да пишете на нашия готвач? Свържете се с нашия екип, който с удоволствие ще ви помогне с вашето запитване.

Банско, ул. Глазне 5, хотел Grand Hotel Bansko

T.: 0700 12 120

E.: events@grandhotelbansko.bg