Pulse Fitness & Spa

Където мечтите се сбъдват
33150[1] (1)
В Grand Hotel Bansko e ситуиран клуб от най-добрата верига фитнеси в България – Pulse Fitness&Spa. В него ще намерите всичко необходимо за вашата активна почивка и пълноценна тренировка.

На ваше разположение са най-модерните уреди със свободни или магазинни тежести, дъмбели, лежанки, пейки и др. Всички те са от последните професионални серии Techno Gym и предоставят множество възможности за вашата динамична и ефективна силова тренировка. В силовата зона на ваше разположение са последно поколение уреди Techo Gym от най-луксозната им серия Element+. Елегантният и функционален дизан и удобните ергономични био седалки, допринасят за по-добър ефект от тренировките, както и намаляват риска от контузии.

Кардио зоната предлага уреди от професионалните серия Techno Gym,– крос тренажори, степери, гребни тренажори, велоергометри и други. Уредите са изработени специално за Pulse, без аналог в Европа.
Стречинг зоната предлага чудесна възможност и най-добрия начин за подобряване на еластичността и възстановяването на скелетните мускули. Стречинг упражненията имат множество положителни ефекти за тялото, като помагат за баланса на мускулите, релаксацията, възстановяването, растежа.
Протеиновият бар в Pulse Bansko е повече от отлично зареден. Тук може да се подсилите с протеинов шейк след изтощителната тренировка. Отслабване, мускулна маса, сила или издръжливост – тук ще намерите точните за вас хранителни добавки и суплементи, разбира се на най-известните и световно утвърдени производители.

_DSF6835

Стречинг зона

Кардио зона

Силова Зона

Персонален треньор

Протеин Бар

Галерия

За повече информация посетете уебсайта на pulse

Към уебсайта

active weekend2
active weekend2